Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейт Мидълтън – изолирана като млада майка

отпечатай новината

23.01.2020 16:45 | Видян 1832 пъти

 Кейт Мидълтън – изолирана като млада майка

Кейт Мидълтън се чувствала изолирана след като родила първото си дете и тепърва навлизала в дебрите на майчинството. По време на посещението си в детски център в Кардиф (Уелс), херцогинята на Кеймбридж споделя за това как се променили социалните ѝ контакти след като станала родител за първи път.

Съпругата на принц Уилям била откровена с жените в центъра за това, което преживяла през първите дни след раждането. Въпреки че имала много помощници, тя не се чувствала на мястото си и била изолирана и потисната, което до голяма степен се свързва със следродилна депресия.

„Разговарях с някои от майките. През първата година аз просто имах Джордж, а Уилям доста работеше“, разказала Кейт на своята публика.

Кейт посочва, че ѝ липсвало семейството, а ставането през нощта за бебето понякога ѝ тежало доста. Според нея, затова подкрепата на близките към родилката е много важна.

Детският център, който херцогинята разгледала, е създаден именно да помага на новите родители с информация за онова, което им предстои в отглеждането на децата.

Скоро Мидълтън ще оповести резултатите от новото ѝ проучване, направено съвместно с кралската фондация. То има за цел да насърчи родителите на малки деца от Великобритания да бъдат открити за своите притеснения, свързани с малчуганите.

През последните години голяма част от работата на херцогинята на Кеймбридж е свързана с ранното детско развитие – от утробата до 5-годишна възраст. За целта тя бе „таен служител“ в една от болниците във Великобритания.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !