Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

3 бона за Виктор Калев при Слави

отпечатай новината

24.01.2020 09:24 | Видян 1116 пъти

3 бона за Виктор Калев при Слави

Виктор Калев отново е на щат при СлавиТрифонов. Шоуменът е извадил от нафталина познатите образи на Ранърса, Гугутка Заспалова и Деса Поетеса и се изявява във всяка седмична вечер на актьорите.

Няма съмнение, че Калев е голям талант, въпреки че точно тези сценични персонажи от репертоара му се поизтъркаха. Преди четири години известния актьор напусна шоуто, за да популяризира спектакъла си „Грамофонът” и да работи на свободна практика.

Слави обаче така и не успя да му намери заместник и затова накрая му предложи да се върне в шоуто.

„Със Слави се разделихме цивилизовано. Не сме имали пререкания”, заяви още Калев. В шоуто с вечерта на талантите той влиза със заплата от 3 бона. Междувременно не се е отказал и от моноспектакъла си, както и от другите си роли в театъра, пише „България днес”.

Актьорът се върна в екипа на шоумена, тъй като след фурора на представлението му, интересът към него започнал да стихва с времето. Освен това, така и не идвали предложенията от големи театрални режисьори за роля в някоя пиеса или филм.

Колегата му Краси Радков обаче му съдействал да се върне при Слави. Шоуменът веднага се съгласил и двамата уточнили условията, разказват запознати.

„Важното е да не спирам да играя, сега мисля и върху нови персонажи”, споделя доволен от развитието на обстоятелствата Калев.    










автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !