Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

След скандала: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил отново заедно

отпечатай новината

25.01.2020 10:12 | Видян 2106 пъти

След скандала: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил отново заедно

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бил се опитват да продължат брака. Двамата бяха забелязани на разходка в Ню Йорк, където показаха на папараците, че всичко между тях е наред. Само преди два месеца изпълнителят и актьор беше забелязан в опасна близост с колежката си Алиша Уейнрайт в Ню Орлиънс. „Джъстин и Джесика решиха да се разходят из града, въпреки че беше студено. Те изглеждаха в добро настроение, усмихваха се и постоянно си говореха“, казва източник пред „People“.

Според близък до двойката, Бил и синът им Сайлъс са посетили Тимбърлейк в Ню Йорк и в момента цялото семейство е в апартамента им в квартал Трайбека. Това е вторият път, в който съпрузите са забелязани заедно след скандала. По-рано през този месец, те бяха уловени да вечерят в ресторант в Лос Анджелис.

През декември изпълнителят направи публично извинение към съпругата и семейството си след като се появиха снимки на него и Алиша Уейнрайт. „Нека да бъда ясен: Нищо не се случи между мен и колежката ми“, категоричен беше Джъстин. Той добави, че се фокусира върху това да бъде добър баща и съпруг.

Говорители на Алиша Уейнрайт споделят пред „People“, че актрисата се е върнала на снимачната площадка веднага след скандала и е започнала отново работа с Тимбърлейк. Според тях, няма нищо вярно в слуховете за връзка между двамата.

Друг източник, близък до Джъстин и Джесика, признава, че двойката се опитва да премине през този труден момент и да заздрави отношенията си. „Хубаво е, че той се извини публично, но всичко друго се разрешава вкъщи. Надяваме се това наистина да е била една лоша нощ с много алкохол“.

Според него, Бил се опитва да запази семейството си и е сигурна, че съпругът ѝ никога няма да ѝ изневери.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !