Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Светът скърби за Коби Брайънт

отпечатай новината

27.01.2020 10:23 | Видян 2878 пъти

Светът скърби за Коби Брайънт

Целият свят скърби за легендарния баскетболист Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния.

На борда на летателната машина са били общо девет души и оцелели няма. 13-годишната дъщеря на Брайънт Джиана е била на борда. Брайънт, дъщеря му и нейна съотборничка са пътували за мач на девически отбор.

Според вестник "Ню Йорк Таймс" причината за катастрофата е мъгливото време и лошата видимост около хълмовете в района на Калабасас. Според "Лос Анджелис Таймс" машината се е запалила във въздуха, като аварията е станала в задната перка на опашката, в резултат на което хеликоптерът е паднал в спираловидна треактория на земята. Няма оцелели, а горящата машината е направила и трудна ситуацията за работата на екипа.

Коби Брайънт е роден през 1978 година. Той прекрати активната си състезателна кариера през 2016-а. Пет пъти е шампион на НБА, 18 пъти е селектиран за участие в Мача на звездите. Двукратен олимпийски шампион е със звездния отбор на САЩ от Игрите през 2008-а година в Пекин и четири години по-късно в Лондон.

Социалните медии заваляха от съболезнования за семейството и близките на легендарния спортист. Някой от най-големите звезди и отбори споделиха тъгата си от тази трагична новина.

Все още не мога да повярвам”, разтърсен е легендарният спринтьор Юсаин Болт.

Сърцето ми се къса от тази новина, ти бе истинска легенда и истински приятел. Почивай в мир Коби Брайънт. Моите мисли са със семейството и децата му”, сподели тъгата си Тони Паркър.

По дяволите, почивай в мир, Коби”, лаконичен бе Тим Дънкан.

Съсипан съм да науча новината, че моят приятел Коби Брайънт е починал. Молитвите ми са с неговата съпруга Ванеса и с децата му, както и с цялото семейство на Лейкърс”, добави Денис Родман.

"Много тъжно да науча тази сърцераздирателна новина за смъртта на Коби и неговата дъщеря Джиана. Коби беше истинска легенда и вдъхновение за толкова много. Изпращам своите съболезнования към неговото семейство и приятели и към семействата на всички, които загинаха в тази катастрофа. RIP Legend", написа Кристиано Роналдо.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !