Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Милко пее на всякакви езици

отпечатай новината

16.04.2009 13:30 | Видян 6017 пъти | Гласували 1

Милко пее на всякакви езици

Милко Калайджиев шашна Съквартирантите с певческите си умения. Първо, той пя на италиански. После, подхвана песен на руски език, което изключително много зарадва Божидара Бакалова. Двете с Мария Гроздева се хванаха под ръчичка и друснаха импровизиран танц. Следващото парче беше на... гръцки. Това окончателно затвърди мнението на русокосата Бакалова, че тази вечер някой им е подменил истинския Милко с друг. "Това не е Милко! Сменили са ни човека!", каза тя.

Рециталът продължи с "Бургаски вечери", а Аня Пенчева дълбокомислено заключи: "Покрай Милко разбрахме, че чалга изпълнителите можели да пеят!"

Вечерта е млада... Какво ли още е подготвил за останалите VIP-ове Милко Калайджиев и дали среднощната му серенада е свързана по някакъв начин с опасността той да напусне Къщата след по-малко от 24 часа?

Ицо Хазарта и Тодор Славков, пък, се разговориха в Спалнята. Те обсъдиха жените в Къщата, похвалиха таланта на Софи, порицаха понякога странното държание на Аня Пенчева и не скриха учудването си от реакцията на Милко след шоуто тази вечер. Накрая, двамата се присетиха, че им се пийвало нещо, а малък Тошко каза: "Направо се плаша за черния си дроб!"

Е, ако наистина е така, внукът на Тато би трябвало да знае какво следва да направи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !