Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Какъв грък е Цитиридис? Та той дори не пие узо!

отпечатай новината

28.01.2020 10:42 | Видян 1713 пъти

Какъв грък е Цитиридис? Та той дори не пие узо!

Само за няколко дни, откакто новият водещ на вечерното шоу по бТВ Николаос Цитиридис беше обявен, мрежата гръмна с шеги и закачки по адрес на гръцкото му име и произход.

„Гърците ни завладяха освен с узо и море, и с ТВ програма. НАРОДЕ!“, „Най-после грък да дойде у нас, все ние - у тях“, „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“, Не го знам кой е този Индивидис“ и „Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, ама поне да си беше сменил името този човек, ако живее 20 години тук!“ са само част от колоритните шеги по адрес на водещия.

Наричат го още „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“

Още в първите минути на вечерното шоу Цитиридис реши да продължи с майтапите по свой адрес и тръгна да открива предаването с гръцки акцент:

„Еееее,…добър вецер, казва се Ниоколаос Теодорос Илиас Цитиридис, иска благодари на ебитиви, це ми позволи говори смески по телевизор и да бъда лице на шоу. Първа моя смешка за вецерта е, …. Аз въобще не говоря по този начин.

Добър вечер и добре дошли в Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Новият водещ е роден в Атина, но от 5-годишен живее в България, закотвяйки се в китния краен квартал „Овча Купел“, който впоследствие сменя с още по-емблематичната „Дружба“. Сам разказва, че е бил наричан „гърчина“ като дете, но освен гръцкото му име, навиците му нямат много общо с тези на южните ни съседи.

В началото на първия си ефир той дори призна, че не близва узо, не чупи чинии и Циципас не му е братовчед. Това пък предизвика веднага обратната реакция в социалните мрежи: „Какъв грък е този, като дори узо не пие?!“.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !