Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Анджелина Джоли бори фалшивите новини с тв поредица

отпечатай новината

28.01.2020 12:31 | Видян 1306 пъти

Анджелина Джоли бори фалшивите новини с тв поредица

Анджелина Джоли ще започне работа по нова телевизионна продукция. Актрисата ще обедини сили с BBC, за да създаде програма, подходяща за тийнейджъри. Целта на поредицата ще бъде да информира младежите как могат да разпознаят фалшивите новини.

Като родител съм щастлива, че мога да дам подкрепата си на програма, която цели да помогне на децата да разберат повече за живота на други млади хора по света.

Надявам се, че ще помогнем на децата да намерят информацията и инструментите, които са им нужни, за да осъществят промени по проблемите, които са съществени за тях“, коментира в свое изявление бившата съпруга на Брад Пит. Самата тя има шест деца - Мадокс (18), Пакс (15), Захара (14), Шайло (12) и близнаците Нокс и Вивиен (10).

За това, че Джоли работи с BBC по нов проект стана ясно още през септември миналата година. Сега наяве излязоха и подробности около поредицата. Въпреки че все още не е ясно кога ще бъде премиерата й, се знае нейното име - BBC My World. Епизодите ще се излъчват всяка неделя по BBC World News, като видеата ще бъдат налични и в YouTube.

Източник: Monitor
Снимка: ТАСС/EPA/NEIL HALL

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !