Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Кейт с изненадващо посещение в детска градина

отпечатай новината

30.01.2020 10:55 | Видян 1274 пъти

Кейт с изненадващо посещение в детска градина

Кейт Мидълтън продължава със своята обществена дейност. Херцогинята на Кеймбридж се появи изненадващо в детска градина, за да се срещне с малчуганите и техните родители.
Посещението беше свързано с ново проучване, което съпругата на принц Уилям е насочила към родителите, учителите и служителите на детските градини.

Кейт избра да посети лондонската детска градина рано тази сутрин, за да обърне внимание на здравословната закуска. Тя помогна на учителите в сервирането на храната и в същото време успя да обсъди с тях и теми като здраве, емоционално състояние и правилното отглеждане на децата. Резултатите, които събира ще послужат на херцогинята да разбере как може да помогне на деца и семейства в риск.

Съпругата на принц Уилям започна своето проучване миналата седмица по време на 24-часовите ѝ срещи с деца и родители из цяла Великобритания. Тогава тя призна и своите трудности при отглеждането на тримата кралски наследници. Според говорители на херцозите на Кеймбридж, с изследването ще започне „най-голямото обсъждане на проблемите, свързани с детското развитие“, предава Tialoto.bg.

Когато беше на посещение в детска градина в Уелс, Мидълтън поздрави персонала за невероятната работа, която вършат в много различни области. „Дейността ви има огромно значение както в социален, така и в икономически аспект“. През последните няколко години Кейт сериозно се зае да помага на деца и родители, които срещат трудности в своето развитие.

На 28 януари Кейт посети и детската болница в Лондон, за да покаже как изкуството помага на детското здраве, щастие и благосъстояние. Докато беше там, един нейн жест трогна целия свят. Мидълтън застана пред обектива на 10-годишно момче и спокойно изчака то да направи снимката на живота си.

Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !