Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Дете към Кейт: Не изглеждаш като принцеса

отпечатай новината

05.02.2020 15:37 | Видян 2401 пъти

Дете към Кейт: Не изглеждаш като принцеса

Благодарение на безпогрешния си усет за стил, Кейт Мидълтън се е превърнала в истинска модна икона в Обединеното кралство. Като част от кралското семейство, всеки път, когато херцогинята на Кеймбридж има официална проява, гардеробът ѝ се гледа "под лупа" от модните критици.

Рядко са случаите обаче, в които съпругата на принц Уилям не получава висока оценка за избора си на тоалет. Повечето пъти всички остават очаровани от облеклото ѝ, точно като вчера, когато тя демонстрира перфектна визия, напълно подходяща за предстоящия Ден на влюбените.

Вторник през деня двамата аристократи се отправиха към курортния град Мъмбълс, разположен на южния бряг на Уелс, който през 2018 г. бе обявен за едно от най-добрите места за живеене във Великобритания. Там те се срещнаха с екипажа и доброволците от местната спасителна служба и наблюдаваха подготовката им за работа.

За посещението Мидълтън се бе спряла на елегантно тъмносиньо палто с двуредово закопчаване и златисти копчета на марката "Hobbs", а на шията си носеше закачлив червен шал на бели сърца с етикет "Beulah London", който бе чудесна препратка към наближаващия Свети Валентин, пише Dir.bg.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !