Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия влиза в Капките

отпечатай новината

06.02.2020 14:07 | Видян 1559 пъти

Алисия влиза в Капките

Алисия,  може би ще е сред най-големите изненади в новия сезон на "Като две капки вода" по Nova TV.

В екипа на шоуто усилено се говори, че  певицата ще участва в осмото издание, което стартира на 24 февруари в понеделник.  Честа практика е звезди, които са се включили в други формати, да участват в имитатор ското шоу.

Примери за това са Мария Игнатова, Геро и Ненчо Балабанов, Кои са дългогодишни кадри на Маги Халваджиян, така че няма да е прецедент Алисия да влезе в "Капките", след като преди месец триумфира в "Маскираният певец".

Там певицата предизвика истински фурор, още повече, че това беше първото шоу, в което бившата на Валери Божинов прие участва.  След "Маскираният певец" Алисия сама призна, че сега е далеч по-склонна да откликва на покани за подобни предавания и й харесва да се пуска в различни предизвикателства.

А освен това с "Капките"  се надявала, че ще успее да докаже, че наистина има гласови данни и не е фолк певица, която пее на плейбек, пише "Галерия".

В миналото издание на "Капките" голямата изненада поднесе Милко Калайджиев.  Алисия имала сериозни колебания дали да приеме, защото имало огромна страх да не се изложи. Фолк певицата се консултирали с астролог, тъй като се доверява на звездите преди всяко свое по-важно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !