Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Майли и Лиъм не спират да се дразнят след развода

отпечатай новината

08.02.2020 09:47 | Видян 1291 пъти

Майли и Лиъм не спират да се дразнят след развода

Преди дни новият приятел на Майли Сайръс, австралийският певец Коуди Симпсън сподели доста смели снимки със своята любима. Фотосите обиколиха интернет пространството и е почти сигурно, че вероятно до тях се е добрал и Лиъм Хемсуърт – бившият съпруг на певицата.

Актьорът веднага реши да покаже, че и неговият личен живот изглежда доста добре.

Случайно в понеделник папараци успяха да заснемат Лиъм в Лос Анджелис в компанията на своята нова приятелка – Габриел Брукс. Влюбените нежно се прегръщаха и целуваха, без изобщо да „подозират“, че папараците ги дебнат, за да ги заснемат. В последно време те не спират да следят Хемсуърт на всяка негова крачка. Бяха го уловили и как целува Габриел на плажа.

За първи път за роман между 30-годишния актьор и 21-годишния модел се заговори през декември, когато те бяха уловени да похапват в Манхатън. След това двойката бе забелязана няколко пъти заедно на плаж в Австралия, както и в Soho House в Малибу.

По думи на източник, близък до звездата, романът между Лиъм и Габриел се развива стремително бързо – влюбените вече са се представили на родителите си. След раздялата с Майли,  Лиъм се срещаше за малко и с актрисата Мадисън Браун.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !