Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джесика Симпсън разказа за емоционалната афера по време на брака си

отпечатай новината

07.02.2020 10:08 | Видян 1300 пъти

Джесика Симпсън разказа за емоционалната афера по време на брака си

Джесика Симпсън и актьорът Джони Ноксвил са имали емоционална афера по време на първия й брак, признава певицата в книгата си.

Мемоарите на Симпсън се оказаха пълни с пикантни истории, като доста от тях са свързани с бившия й съпруг Ник Лейчи. В книгата си блондинката разказва за болезнената им раздяла и за това, че се е поддала на изкушението и след развода отново е правила секс с Лейчи.

Джесика Симпсън признава в книгата си и за своята емоционална изневяра. Тя и колегата й от филма Dukes of Hazzard Джони Ноксвил се оказали твърде близки по време на снимките на филма през 2005-та.

Джесика дори признава, че никога не е имала същата близост със собствения си съпруг Ник Лейчи.

“С Джони можех да споделя искрено всичките си мисли и чувства”, казва Симпсън. Според нея, единственият друг мъж, с когото се била чувствала така, бил нейният баща. “Определено не и съпругът ми.”

По времето на тази опасна емоционална близост, Джони също е женен за друга. Затова с Джесика така и не стигнали до физическа близост, уверява тя. Но си спомня, че емоционалната измяна я изпълвала с още по-тежки угризения.

Днес Джесика е омъжена за Ерик Джонсън и имат три деца. За него тя казва, че никога не е имала подобна връзка преди. “Той е много любящ и всеотдаден човек.”

Източник: missbloom


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !