В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Бербатов: Не ни е страх от Арсенал, ще играем финал в Шампионската лига

отпечатай новината

17.04.2009 11:45 | Видян 4687 пъти

Бербатов: Не ни е страх от Арсенал, ще играем финал в Шампионската лига

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов заяви, че неговия Манчестър Юнайтед ще преодолее Арсенал в полуфиналите на Шампионската лига.

Властващите шампиони на Европа отстраниха Порто и ще срещнат старите си познайници от Северен Лондон в битка за място на финала в Рим. Българинът заяви за "Скай Спортс": "Мачовете с Арсенал ще бъдат хубави за гледане и аз знам, че ще бъде трудно. Те са страхотен отбор. Но ние сме Манчестър Юнайтед, така че ще спечелим. Ние сме решени да вземем купата и да защитим трофея си, а фактът, че сега се изправяме срещу друг английски клуб, прави нещата малко
по-различни. Трябва обаче да вярваме в силите си".

Бербо допълни, че е бил впечатлен от страхотния гол на Кристиано Роналдо, който класира "червените дяволи" за полуфиналите в лигата. Той заяви: "Това бе много специален гол. Кристиано дава всичко от себе си във всеки един мач. Понякога имаме нужда от специален играч, който да направи нещо необикновено. Кристиано достави това на тима. Нашата защита пък е невероятна! Те бяха прекрасни през целия сезон и заслужават похвала. Основната причина да сме там, където сме в момента, са нашите защитници и аз искам да им благодаря".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !