Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хип-хопъри поливат награди с VERANO AZUR

отпечатай новината

10.02.2020 13:55 | Видян 1313 пъти

Хип-хопъри поливат награди с VERANO AZUR

Виното на New Bloom Winery – хит на 359 Hip Hop Awards

За осми път на бляскава церемония бяха отличени най-добрите в хип-хоп музиката. Оказа се, че виното VERANO AZUR, е любимо питие както на гостите, така и на наградените и участниците в събитието. Винената марка на New Bloom Winery беше част от музикалния празник, който събра за поредна година любимците на младата и модерна публика.

Remi Toin & International Dance Academy 360 дадоха старт на партито с денс пърформанс, а 100 KILA и компания поставиха началото на 359 Hip Hop Awards 2020. Многобройните гости на събитието се радваха на изпълненията на Дара Екимова, Masurski & Coco.  Ъпсурт и Homelesz изпълниха любими хитове от сцената. Взривяващо шоу направиха The Top Stoppers.

Наградите очаквано грабнаха Ицо Хазарта за Рапър на годината, E.C.C.C., THE GAME & WON-G F*CK YOU – за Най-добър видеоклип /ъндърграунд/, VenZy – за Най-добър R’n’B артист, Gr!ngod – за Най-добър трап артист/група, Scar – за Ъндърграунд артист от улицата, Валери Милев – за Най-добър режисьор, Бате Пешо – за Най-добър бийтмейкър /Мейнстрийм/, Pez – за Най-добър бийтмейкър /ъндърграунд/,  не на последно място СкандаУ – за Най-добра група и за Фестивал/Турне на годината. Шесткратният носител на наградата Рапър на годината 100 KILA се прибра със статуетка за Моден идол и Специална награда за Цялостен принос към българската хип-хоп сцена. Гери-Никол си тръгна с награда за Моден идол и R’n’B артист Жена.

Всички награди бяха полети с VERANO AZUR. Серията вина се състои от бяла, червено и розе. Вкусовите характеристики на всички продукти VERANO AZUR се доближават по стил до вината от Нов Свят. За да се запази изобилието от прекрасни аромати и да се съхранят качествата на виното възможно най-дълго, VERANO AZUR се затварят с удобна, модерна и иновативна винтова капачка. New Bloom Winery лансира и ново бяло вино, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”. Със сигурност то ще се превърне в предпочитана и любима напитка на младите активни хора.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !