Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Принц Хари призна: От 3 години ходя на терапия

отпечатай новината

11.02.2020 10:37 | Видян 1686 пъти

Принц Хари призна: От 3 години ходя на терапия

23 години след смъртта на майка си, принц Хари продължава да се бори с емоционалните последствия от загубата.

На събитие в Маями Хари за пръв път призна, че от три години се подлага на психотерапия.

Именно на въпросното събитие Хари и Меган за пръв път са се появили публично заедно, откакто напуснаха британския кралски двор. На събитието Хари е говорил за психичното здраве и е споделил част от преживяванията си, свързани със загубата на майка му Лейди Даяна. Когато тя загива в катастрофа в Париж през 1997-ма година, Хари е само на 12 години.

“На събитието Хари говори за грижата за психичното здраве и за това, че от три години се подлага на психотерапия, за да се опита да се справи с травмата от детството си. Той разказа и за това как са му повлияли събитията от детските му години, за които е потърсил помощ от терапевт”, казва очевидец, цитиран от Page Six.

Заради аферата на принц Чарлз и Камила, последвалата преждевременна смърт на Лейди Ди и след това сватбата на принца с дългогодишната му любовница, отношенията на принцовете Хари и Уилям с баща им и втората им майка винаги са били сложни.

Според информация, събитията са повлияли повече на по-емоционалния Хари. Това е и част от причината той да се изолира от брат си и останалата част от фамилията в последните години, пише Missbloom.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !