Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Какво да сготвим за тънка талия

отпечатай новината

11.02.2020 17:02 | Видян 864 пъти

Какво да сготвим за тънка талия

Възможно ли е да се храним правилно, без да се разорим? И ако избираме евтиното, няма ли да влошим здравето и да развалим фигурата си? Та нали хубавите стоки са скъпи – плодовете, зеленчуците, подбраното месо, ядките, суперхраните?

Книгата „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ ще разбие всички митове и погрешни представи, че добрата форма и качествената храна са удоволствия, които само заможните могат да си позволят. Неповторимият наръчник, тиражиран от издателство „Милениум“, ще ви показва как с малко средства можем да си осигурим пълноценно и здравословно, но същевременно и диетично меню, с което да поддържаме добрата си форма.

В него са предложени готови менюта, с които никога повече няма да се чудим какво да сготвим с ограничения си бюджет или как да залъжем нуждата да има нещо „пò така“ на трапезата ни. В тази книга ще откриете и практични съвети за разумно пазаруване и по-дълготрайно съхраняване на продуктите, кои са най-важните хранителни групи, от които се нуждае тялото и как да ги балансирате, за да набавите всичко нужно на организма си;

предложения и хитрини за максимално оползотворяване на наличните ви хранителни запаси; ефективни начини да превърнете ястията от „калорийна бомба“ в „метаболитна стихия“; малки тайни за разнообразяване на трапезата с екзотичен привкус, без това да ощетява портмонето ви; златни здравословни правила за комбиниране на различните блюда за най-добър ефект; „пътеводител“ за триковете на супермаркетите, които прилагат, за да ви подлъжат да изхарчите повече; съвети как да се ориентирате в хранителните стойности на всяко ястие и да планирате седмичното си меню; способи, с чиято помощ да надхитрите „глада за нещо друго“ с лесни трикове и здравословни практики; как да угодите на всеки кулинарен каприз с минимум разход на пари и усилия. Златният наръчник „Какво да сготвим за тънка талия и тънък джоб“ ще ви покаже как да се храните обилно и полезно, без да качате килограми или да губите от големината на портфейла си. Книгата на „Милениум“ ще намерите на сайта на издателството www.milleniumbg.eu, както и във всички добри книжарници в страната на цена от 9 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !