Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Playboy откри парти сезона с горещ пърформанс

отпечатай новината

12.02.2020 11:53 | Видян 1468 пъти

Playboy откри парти сезона с горещ пърформанс

Пилотното за 2020 година парти на Playboy в София - Love Undercover се проведе в Bedroom Premium Club.

Облечени в провокативни сценични тоалети, красавиците направиха горещ пърформанс на сцената. Тя бе превърната във впечатляваща арт инсталация, която визуално създава усещане за екстравагантен аквариум.

В ролята на изкусителни "златни рибки" се превъплътиха едни отнай-известните модели на списанието.

Звездата на вечерта, разбира се стана носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 Михаела Тодорова, а редом с нея в спектакъла се включиха Натали Найденова, бившата волейболистка Лиана Николова, бодибилдърката Вероника Илиева, момичето, за което политическата икономика е като детска игра – Янита Гашина и ослепителната Дениз Хайрула.
 
Броени минути след като кацна в България, актрисата и реалити звезда Анна-Мария Чернева, която се завърна от участие в престижен гейминг форум в Лондон, също успя да се включи в партито и да зарадва феновете си.

Главният редактор на Playboy, Любен Дилов-син, представи и току що излезлия от печат 191-ви брой на списанието, който от вторник може да бъде намерен и в свободно разпространение. Традиционно, посетителите на бутиковите Playboy партита получават предварително новия брой на списанието или редки издания на предишни броеве. А този брой, освен с невероятната Петя на корицата, специално разказва за това, как виждат историята някои от най-непокорните български и световни фотографи, щедро представяне на Диляна Флорентин, много мода, кино и разбира се - различни форми на Love Undercver - от Вълко Червенков до Мата Хари и от Рихард Зорге до Димитър Митовски.

От Playboy обявиха, че е стартирало записването за кастинг за Playmate Of The Year 2020. Дамите, които искат да сбъднат мечтата си и да изживеят своята приказка, могат да се регистрират на www.playboy.bg/casting.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !