Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

Джесика Бийл към Джъстин Тимбърлейк: Обичам те

отпечатай новината

12.02.2020 17:11 | Видян 1782 пъти

Джесика Бийл към Джъстин Тимбърлейк: Обичам те

Явно всичко е наред между Джесика Бийл и съпруга ѝ Джъстин Тимбърлейк. Това доказва и поредната публикация на актрисата по случай рождения ден на изпълнителя. Тя публикува няколко снимки в Инстаграм, с което отбеляза и специалния повод.

„Честит рожден ден на най-неостаряващия мъж, когото познавам. Ти някак си растеш, но не старееш. Обичаме те толкова много“, написа Джесика.

На снимките се виждат някои от най-специалните моменти на семейството, сред които и връчването на докторската степен на Тимбърлейк от Музикалния колеж Бъркли през изминалата година. На 31 януари изпълнителят навърши 39 години, а съобщението от съпругата му идва след няколко трудни седмици и за двамата.

През ноември 2019 година Джъстин беше забелязан в опасна близост с колежката си Алиша Уейнрайт, с която играят заедно във филма „Palmer“. Въпреки че двамата просто си държат ръцете, медиите веднага побързаха да разделят съпрузите. Това накара и Тимбърлейк да се извини публично на цялото си семейство и да поиска прошка от Джесика.
„Смятам, че е важно да отговоря на слуховете, които нараняват семейството ми. Нищо не се случи между мен и колежката ми. Пих малко повече и съжалявам за държанието си“, написа той в социалните мрежи.

Джъстин добави, че единствената му цел е да бъде добър баща и да даде пример на сина си Сайлъс. Оттогава насам двойката се опитва да заздрави отношенията си и да забрави за случилото се.

Според източници, всичко вече е в миналото и съвсем наскоро цялото семейство е прекарало няколко дни заедно в Лос Анджелис. Снимки се появиха и в социалните мрежи, които успяха да успокоят феновете на двойката.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !