Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рекордна заплата връща Лора Крумова в бТВ

отпечатай новината

13.02.2020 15:11 | Видян 1890 пъти

Рекордна заплата връща Лора Крумова в бТВ

Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова ТВ не е случайно, издават запознати.

Оказа се, че бившата водеща на "Събуди се" се е отказала доброволно от договора си там, защото е получила оферта за по-добра заплата от бТВ. Преди броени дни Крумова била забелязана на тайни преговори в известен СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там тя отишла на "работна" почивка заедно с две свои колежки от сутрешния блок на бТВ.

Както знаете, преди да отиде в Нова ТВ, Крумова водеше уикенд предаванията "Тази събота" и "Тази неделя". След напускането й столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Той обаче бъразо получи повишение и се настани на позцоята на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според слуховете, Лора се гласяла да прави свое предаване в бТВ. На чие място ще бъде то обаче, не се знае. За този свой ход журналистката намекна  и след като официално обяви, че се оттегля от Нова. "Няма да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя", каза тя.

Лора допълни, че бившите й работодатели искали тя да се върне на работа след майчинството, а решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива. Това обаче й коствали приятелството с колежката й Галя Щърбева, която продължава да е в Нова, пише Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !