бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Златка Райкова гаджосала Яката дупара и кикбоксьора

отпечатай новината

14.02.2020 13:06 | Видян 2226 пъти

Златка Райкова гаджосала Яката дупара и кикбоксьора

Златка Райкова е главната виновница Гери-Никол да се залюби с кикбоксьора Дани Илиев.

Русото изкушение запознава изпълнителката и здравеняка. Това се случва   преди по-малко от две години. Златка и Гери-Никол бяха част от „Капките”. След края на всеки епизод участници отиват да празнуват края на дългата седмица. По това време Райкова е с бившия си Георги Валентинов. MMA боецът се появява в нощно заведение в компанията на Илиев, с когото са близки приятели. Именно тогава е първата среща между Яката дупара и сегашната й половинка.

Златка представя Гери на Илиев. Мачото се влюбва във варненската бръмчалка от пръв поглед. По време на срещата им боксьорът се опитва да свали певицата, но без успех. Тогава Гери си има сериозен приятел и избягва  да флиртува с чужди мъже.

Илиев не се отказва. Той постоянно разпитва Златка за Гери-Никол. Иска телефона й  от Златка. След като получава заветния номер, започва да загражда яко певицата. Пише й постоянно, говорят с часове. След месеци, изпълнени със съобщения и разговори се разбира че Гери-Никол няма гадже. Дани я кани на среща и останалото е история.

Днес двойката вече не се крие. Първоначално двамата решават да не обявяват официално връзката си. Сега Гери не спира да се фука със здравеняка, с когото мачка леглото.  Не пропуска да благодари и на Златка, че я запознава с мъжа на живота й, пише "България Днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !