Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Уилям и Кейт спират с кралските задължения в името на децата

отпечатай новината

14.02.2020 13:17 | Видян 1946 пъти

Уилям и Кейт спират с кралските задължения в името на децата

Последните няколко седмици принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха затрупани с ангажименти. Херцогинята на Кеймбридж пропътува през цяла Великобритания, за да промотира новата си инициатива за ранното детско развитие. След това кралската двойка се присъедини към принц Чарлз и съпругата му Камила за посещение в нова рехабилитационна клиника.

Сега обаче всички задължения ще бъдат поставени настрана, за да могат Кейт и Уилям да се отдадат на децата си. Принц Джордж и принцеса Шарлот ще бъдат във ваканция от 17 до 21 февруари. Както винаги херцозите на Кеймбридж също ще си вземат кратка почивка, за да могат да отделят нужното време на наследниците си.

Тази година принцеса Шарлот се премести в училището, посещавано от по-големия си брат, което улеснява нещата с ваканциите. Преди тя беше в предучилищна и тогава почивките на двамата се разминаваха и това сериозно затрудняваше принц Уилям и Кейт. Разбира се, едноседмичната ваканция на двамата е чудесно време за едногодишния Луи да прекара повече време с баткото и каката.

Засега няма информация какво точно ще прави кралското семейство. Петимата може да напуснат двореца Кенсингтън в Лондон и да посетят дома си в Норфолк. Те често избират провинцията като място, на което да избягат от папараците и да се отдадат на себе си. Възможно е Кейт и Уилям да заведат децата на ски ваканция.

През 2016 година те избягаха от задълженията си във Френските Алпи, когато още бяха родители само на принц Джордж и принцеса Шарлот. Сега двамата са малко по-големи и най-вероятно ще могат да карат ски сами. Колкото до едногодишния Луи, той със сигурност ще бъде плътно до мама и татко.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !