бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Златна игла 2020 със заявка за пищен ревю-спектакъл

отпечатай новината

14.02.2020 16:02 | Видян 2647 пъти

Златна игла 2020 със заявка за пищен ревю-спектакъл

Годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2020“ ще се състоят в края на месец февруари в хотел „Рамада София”. На официална церемония ще бъдат връчени призове в категориите: „Дизайнер на годината”, „Модна къща на годината”, „Най-добър млад дизайнер”, „Модна иновация“, „Бижута“ и „Моден фотограф“. Наградените по традиция ще получат ювелирната статуетка „Златна игла“, изработена от емблематичния наш бижутер Анжело Красини.

Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков отличава и стимулира български дизайнери и модни творци освен чрез престижната награда „Златна игла“, също и като дава сцена за изява на талантливи дизайнери и изявени модни къщи. Традиционният гала ревю-спектакъл и тази година ще предхожда официалната церемония по награждаването. В него по покана на Академията за мода ще участват дизайнери, които ще покажат своите най-нови колекции. Сред тях са и някои от носителите на приза през годините.

Ревю-спектакъла ще открие трикратният носител на „Златна игла“ – София Борисова. Тя ще представи избрани творения от своята най-нова колекция за 2021 година – „Пътуване във времето“ (“Voyage dans le temps”) за модна къща Romantika Fashion. Радослава Лазарова, „Най-добър млад дизайнер” за 2019-та година, ще покаже специално селектирани булчински предложения на модна къща „Блинк“. Елена Златева, отличена със „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ през 2018-та година ще представи своята най-нова уникална колекция, изцяло ръчно изработена с предложения за сезон пролет-лято 2020. Миналогодишният носител на „Златна игла“ за „Модна иновация“ – Аксел Харди, ще покаже избрани предложения авторски плетива от колекция „Екзотичен шик“.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !