Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Burberry с поглед към бъдещето

отпечатай новината

18.02.2020 13:19 | Видян 1320 пъти

Burberry с поглед към бъдещето

В момента целият свят се обръща към екологията, стремейки се към прогрес с опазването на природата във всяка една сфера.

Този поглед към бъдещето бива адаптиран и от модния свят. Природата и модата биват примирени в т. нар. „зелена мода“, която много дизайнери прегръщат. Рикардо Тиши е един от тях. Като креативен директор на модна къща Burberry, той винаги търси начин да издигне бранда на следващо ниво:

„Все още има върху какво да работим, но сме поели в тази екологична посока.

Преди съм работил с кожа, защото правех котюр и се възприемаше като нещо задължително, но сега се отказах от тези методи и мога да заявя, че те изобщо не ми липсват.

Има толкова много други алтернативи, които все още са много скъпи, заради използваните технологии в процеса на обработка. Но продължаваме смело напред“, заяви Тиши.

На Седмицата на модата в Лондон дизайнерът ни представи своята ready-to-wear fall 2020 колекция, с която ни предоставя не просто дрехи, а начин на живот, лайфстайл, съобразен със съвременния свят и неговите големи цели.

Рикардо изработва дизайните, спомняйки си какво е да бъдеш млад човек в Лондон – затова колекцията е изключително лична. Както винаги, тук присъстваше любимият на Тиши тартан, както и големите, широки яки и тънките кожени палта, предава Eva.bg.

Снимки: АР/БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !