Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сестрата на Меган: Тя завижда на Кейт!

отпечатай новината

19.02.2020 12:41 | Видян 1215 пъти

Сестрата на Меган: Тя завижда на Кейт!

Доведената сестра на Меган Маркъл – Саманта, не пропуска възможност да очерни херцогинята на Съсекс. Ето че тя отново коментира съпругата на принц Хари. „Кралското семейство винаги е било за Меган трамплин към пътя ѝ за достигане на нови висоти“, обясни тя.

54-годишната Маркъл отново коментира кралската си родственица, която не е виждала от около 10 години. В интервю за Daily Star Online, Саманта обвини Меган, че нарочно е очернила 38-ия рожден ден на Кейт Мидълтън, за да анонсира „Мегзит“.

„Меган просто завижда на Кейт“, обяснява Саманта и пред британския таблоид „The Daily Mail“. – Но тя никога не може да се сравни с нея. Кейт е икона. Тя единствено демонстрира кралско величие и е приела прелестната роля на майката“.

По-рано сестрата на Меган обясни и за истинските намерения на Меган да се омъжи за принц Уилям. „Кралското семейство за нея е просто трамплин да достигне колкото се може по-големи висоти.“, уверява Саманта. Но тези коментари явно не са правилният начин да се сближи нито с Меган, нито с Кейт.

Една от версиите е, че Саманта всъщност иска да се доближи до кралското семейство.

Отначало тя се опита да намери в лицето на Меган съюзница, но получи хладен и равнодушен отговор. Именно затова Саманта бързо реши да премине от другата страна и започна да дава пространни интервюта, в които все повече се стараеше да предразположи Кейт и да очерни Меган. Тя не пропуска възможност да сипе похвали за съпругата на принц Уилям като дори обясни за безупречния ѝ стил, че може да носи тоалет за 200 долара, все едно струва 2 милиона.

Саманта не е единствената роднина на Меган, която ѝ причинява тревоги. Баща ѝ Томас Маркъл също ѝ отправя доста критики, като взе и страната на британския таблоид „Mail on Sunday“, при бъдещи съдебни дела.

В същото време Меган Маркъл не коментира изказвания на семейството си. Тя се опитва да покаже независимост и да устрои новия си живот с принц Хари и сина им Арчи във Ванкувър, Канада.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !