Продадоха бялата ръкавица на Майкъл...

Бялата ръкавица с кристали на Майкъл Джексън, която той...

Виктория Георгиева дава тон за песен...

След като преди седмица закова фенове от над 30 държави...

София хотел Балкан решително обновен

отпечатай новината

19.02.2020 11:53 | Видян 556 пъти

София хотел Балкан решително обновен

София хотел Балкан за първи път от 35 години, когато беше брандиран от Шератон, се реновира ударно, докато не спира да работи, заради което беше отличен с приза Градски хотел на годината от Българските туристически награди.

Гостите първо видяха това по обновените и разширени общи площи като лобито, лоби-бара и ресторанта, но реконструкцията обхвана балните зали на партера, а също постепенно – и стаите.

Класическият стар стил, в който бяха решени помещенията, е модернизиран умерено в духа на новите тенденции в луксозното хотелиерство. Обновата няма да спре. Тя ще обхване също по-новата бална зала на първия етаж – някогашната тераса към Ротондата Свети Георги – най-старата черква в Европа и най-старото здание в София.

Хотелът ще добие и онова, което му липсваше дълги години – истинско спа. На мястото на нощния бар ще се появи 25-метров басейн плюс всички обичайни екстри в подобен храм на здравето и красотата.

А смяната на върха на София хотел Балкан само ще ускори процесите на реновация, тъй като досегашният изпълнителен директор става регионален мениджър и по този начин не просто предава щафетата на наследника си, но и ще наблюдава отблизо завършването на амбициозния проект за реконструкция на един от символите на българската столица.

Още снимки можете да видите в нашата Галерия !

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !