Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

София е бг дестинация на годината, ето кои са най-добрите хотели у нас

отпечатай новината

19.02.2020 12:05 | Видян 7912 пъти | Гласували 3

София е бг дестинация на годината, ето кои са най-добрите хотели у нас

Българските туристически награди определиха най-добрите хотели на годината в страната. Организатор на събитието е единственото професионално издание в бранша – списание Гранд хотели, на база гласуването на експерти от България, САЩ, Швейцария. Сред крайбрежните победител е РИУ Палас – първия хотел само за възрастни у нас, който спечели в подреждането на международното жури пред толкова популярния бутиков Вила Чинка и превръщащия в туристическо едно досега девствено за бранша място - хотел Тюленово.

Най-добрият градски е реновираният София хотел Балкан, който се наложи пред чисто новия ДАС Марина в Бургас и Дъ Стей в Пловдив – още един от най-амбициозните проекти в бранша през последната година. В категорията Зелен/Медикал хотел Стримон Гардън се наложи заради факта, че петзвездният комплекс превръща град като Кюстендил в курорт, пред реновирания след 35 години служба Интерхотел Сандански и новия 103 градуса в Сапарева баня. За първи път у нас се награждава Концептуален хотел, като отличието отива при Севтополис в Павел баня, където всичко е подчинено на стила на Долината на тракийските царе.

Хотелиер на годината е Елза Радкова – изпълнителен директор на Дюни, която успя да задържи най-високото ниво на ол-инклузив в България, въпреки тазгодишните удари на международната конюктура с фалита на Томас Кук. Туристическа агенция на годината е Елит Травел Интернешънъл.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !