Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

RIU Palace: Adults Only и в България

отпечатай новината

19.02.2020 12:30 | Видян 8821 пъти | Гласували 3

RIU Palace: Adults Only и в България

Adults Only е нова за нашия туристически пазар концепция, която работи безотказно от години в конкурентни на България дестинации като Кипър и Гърция. Вече я има и у нас. Разположен на първа линия до морския бряг, хотел РИУ Палас Слънчев бряг е модерна дестинация за ваканционен туризъм от най-висок клас. Мястото е уникално съчетание на чист планински въздух, морски климат и красива природа - микроклимат изключително благоприятен за отдих и развлечения.

5-звездният хотел отваря врати през лятото на 2019-а година и е екслкузивен за гости над 18 години

Разполага с 335 луксозни стаи и апартамента – всички с изглед към морето. Помещенията са просторни и оборудвани с необходимите удобства, за да отговорят на последните тенденции в бранша и да осигурят приятен и спокоен престой на своите гости.
Комплексът включва външен басейн с воден бар и прилежаща слънчева тераса, закрит плувен басейн с интегрирано джакузи, отопляващо се  в зависимост от метеорологичните условия, фитнес, тенис корт, паркинг и СПА и уелнес център, който предлага разнообразие от процедури за здраве и красота.
      
Външните пространства са богато озеленени.Изградени са алеи за разходка и отдих, а за още по-голям комфорт на гостите си - хотелът разполага със собствена плажна ивица с фин, златист пясък.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !