Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Соня Васи вдига сватба в Щатите

отпечатай новината

19.02.2020 13:40 | Видян 1465 пъти

Соня Васи вдига сватба в Щатите

Първата Мис България 1989 и единствена българска, снимала се за американския "Плейбой" - Соня Васи, се жени.

Красавицата, която изглежда умопомрачително за своите 50 години, от доста време живее на съпружески начала с тенис треньора на дъщеря си Тодор Бандев. Двамата най-сетне ще скрепят любовта си с пръстен и с бяла рокля. Новината съобщи пиар на светски събития, присъстващ на сватбата и на друга приятелка на Соня Васи - Цеци Красимирова.

"Искам и плануваме да се оженя в бяла рокля. Нямах брак с Брейди и сега искам да сбъдна мечтата си да се видя в бяла рокля. Може би е по-добре това да се случи в Лос Анджелис, защото нищо повече не ме задържа в България освен някаква професионална дейност", обяснила Васи на българския си приятел по телефона, на когото споделила за събитието.

С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо да каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добра работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка.

"Просто в един момент разбираш, че това е любовта. Може много пъти да съм се питала дали това е човекът за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж", изповядва Васи.

Тя не крие, че няма разлика в любовта, когато си на 22 години и на 50 години. "Може би сега е по-зряла. Не крия, че в живота си съм правила много щури неща. Сега е различно. Срещнах Тодор, когато бях спряла да търся любовта. И тогава се появи той, за да ми докаже, че за чувствата няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, но и това не е пречка за отношенията ни", категорична е красавицата.

Соня Васи става известна през 80-те години като момичето на братя Аргирови. Тя излиза на сцена заедно с легендарния дует още като 15-годишна и заживява заедно с тях. По-късно емигрира в чужбина. Живяла е в Норвегия, Сингапур и Англия, но от близо 30 години е установена в САЩ. Там става известна като първата българка, която се снима за "Плейбой". Основава и 2 рок групи - Naked и Creed, в които е вокалистка.

За кратко има бизнес с ръчно плетени шалове. От брака си с бейзболиста Брейди Андерсън има дъщеря Бриана. Момичето е шампионка по тенис благодарение на треньора си - мъжа на майка й - Тодор Бандев, пише Телеграф.    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !