Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Венета Райкова горда с 1-та книга на сина си

отпечатай новината

20.02.2020 12:41 | Видян 1825 пъти

Венета Райкова горда с 1-та книга на сина си

Венета Райкова определено има с какво да се гордее, след като 11-годишният син на водещата и Тихомир Георгиев написа и представи за първи път пред публика книгата си "Джордж и вълшебните камъни".

Официалното представяне на литературното произведение бе точно на рождения ден на Патрик, който навърши 11 години на 18 февруари. В клуб "Перото" се бе събрала отбрана публика, а малкият писател раздаде и първите си автографи, предава Dir.bg.

За този скъп момент от живота на сина си и от нейния, разбира се, гордата майка сподели следното:

"Патрик ме победи! На моите премиери не са идвали толкова много и толкова усмихнати гости! Благодаря на всички негови приятели, съученици, наши съседи, роднини, колеги, които снощи превърнаха премиерата на "Джордж и вълшебните камъни" в най-хубавата и посещавана премиера на годината! Благодарим и на издателство "Егмонт" за всичко!"

На рождение ден на сина си Венета Райкова сподели още няколко снимки в своя Инстаграм профил. Една бе от празничния обяд с рожденика.

Патрик се снима и в компанията на друг известен рожденик на 18 февруари - Маги Халваджиян. Димитър Рачков, който също е на фотоса, няма рожден ден на тази дата, но и на него Венета Райкова е пожелала да е "жив и здрав".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !