Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Карамазов става учител

отпечатай новината

20.02.2020 14:52 | Видян 1084 пъти

Карамазов става учител

Секссимволът на Народния театър Владимир Карамазов влиза в ново амплоа.

Актьорът ще изнася лекции по фотография в Поморие. Това обяви самият той, подчертавайки, че ще преподава през април. Карамазов сподели, че е получил покана да бъде лектор на фотографска конференция. "Поканиха ме не да говоря за техническата част във фотографията, а за емоционалната.

За това какво ми дава тя, как снимам и защо. Мисля, че ще е интересна среща, а и когато хората имат еднаква страст, винаги е интересно. Заповядайте. Ще се проведе през април в град Поморие", сподели актьорът.

Звездата добавя още, че ще дойде времето, в което вместо да го снимат него, ще снима той. "Фотографията е голяма моя мечта и тръгнах по пътя за постигането й. Любопитен съм къде ще ме отведе.

Любопитен съм какво ще видя и какво ще науча. Всички леки потупвания и забелязването на моите фотографии от световни форуми ми дават куража да продължа напред. Най-много обичам да снимам интересни, непознати нови хора. Иначе винаги ще си остана актьор", категоричен е Владо, пише Телеграф.

По-рано 40-годишният актьор представи собствения си фотосайт. "Той ще е мястото на най-хубавите ми фотографии. Много ще ви разпитвам - дали ви харесва и по-важното - какво не ви харесва", описа го той.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !