Започнаха снимките на новия...

Най-дълбоките и истински човешки емоции, преплетени в...

Гледаме Симона Пейчева на екран от 1...

Симона Пейчева се завръща на екран като водеща на...

1500лв на минута за Забраненото шоу на Рачков

отпечатай новината

20.02.2020 15:03 | Видян 519 пъти

1500лв на минута за Забраненото шоу на Рачков

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на банковите му сметки.

След като се отърси от връзката си с Мария Игнатова, бургазлията е буквално като обсебен от работата си и осребрява повече от задоволително актьорския си талант. Моноспектакълът му "Забраненото шоу на Рачков" е истински хит и му носи чували с пари.

Идния месец той ще го представи и в Лондон, където са пуснати над 1500 билета на цени между 40 и 53 паунда, съответно между 94 и 124 лева. Калкулацията според картата с разположението на местата показва, че приходите от пълната разпродажба на билетите ще доближи 74 хиляди паунда. В български левове това се равнява на малко над 173 хиляди лева.

С част от тях ще бъдат покрити наемът на залата, хонорарите на организаторите и други режийни разходи. Бъраз справка показва, че наемът на залата е 7000 паунда. Като махнем и хонорара, който надали ще надвишава арендата, излиза, че Рачков ще прибере поне 150 бона за стоте минути, в които ще забавлява българите в Лондон.

Т.е. той ще заработи по 1500 лева на минута. През април 2019 година само от двата си спектакъла в зала 1 на НДК комикът заработи около 250 хиляди лева. Печалбата му в Арена Армеец, къде ще представя спектакъла си на 25 юни, пък се очаква да е близо 600 бона, пише Ретро.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !