Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Helloween идват с нов албум

отпечатай новината

22.02.2020 09:19 | Видян 759 пъти

Helloween идват с нов албум

Новото турне United Alive World Tour Part II, с което Helloween ще представят чисто нов албум, които излиза през лятото, ще премине и през България. Немските метъл легенди ще изпробват акустиката на зала Арена Армеец на 12 ноември.

Най-бързите 200 фена ще могат да гледат любимата си банда само срещу 60 лв за правостоящ билет, който, след изчерпване на количеството, ще струва 70, а седящите места ще са по 80 и 90 лв.

Освен новите песни, от все още неозаглавения албум, групата ще изпълни и най-големите си хитове в оригиналния си състав, воден от вокалното трио Михаел Киске, Анди Дерис и Каи Хансен. „Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо“, споделя Дерис.

„Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път“, допълва басистът Маркус Гроскопф.

„Обратната връзка, която получихме беше изумителна. Да чуеш думите „това е шоуто на живота ми“, ти дава силата да предложиш на феновете нещо повече. Така, че да се готвят за следващия рунд!“, завършва Саша Герстнер.

Организаторите от Bulgarian Live Music споделят, че турнето ще премине през минимум 32 държави, сред които Италия, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Русия, Финландия, Естония, Швейцария и разбира се България. „Ако предишното турне беше определяно като „хеви метъл турнето на годината“, просто можем да си представим какво ни подготвят сега немските метъл легенди, със сигурност не е за изпускане“, допълват те.

Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !