Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Куката прави филм за чалгата

отпечатай новината

21.02.2020 16:01 | Видян 1104 пъти

Куката прави филм за чалгата

Филм за чалга звездите и мечтите на младите момичета да станат фолк певици, ще прави Мариан Вълев — Куката. Актьорът от „Под прикритие” вече активно влиза в образа на режисьор и се изявява зад камерата.

След два успешни проекта, Куката е готов и с трети. Съвсем скоро смята да пусне на екран лентата „Чалга”, посветена именно на фолк богините у нас.

"Историята ще се върти около 18-годишно момиче от малък град, което иска да стане певица и всички неща, на които е готова, за да успее. Тя живее според каноните на интернет, опитва се да преследва мечтата си.

Част от хората е, които използват реплики като "Само Господ може да ме съди". Аз пък се надявам Господ да ми даде шанса да успея да направя още един филм зад камера.

Нека всички момичета, които искат да станат моделки, инфлуенсърки и плеймейтки, да го гледат", вдигна завесата Вълев.

"Чалгата като музика отдавна не ме вълнува. Интересна ми е чалга културата на времето, в което живеем. Ще ми се да вярвам, че съм полезен и историите ми да стигнат до хората. Филмът ще е комедия, но ще е много сериозен като политическа и социална ангажираност",споделя още актьорът — режисьор, пише "България днес".

Съвсем наскоро той представи първия си филм „Лошо момиче”, а сега популяризира новата си лента – „Ятаган”.

Артистът споделя, че често работи по няколко сценария едновременно – понякога къса един и започва друг.

"Имам периоди, в които не пиша изобщо. Преди години ходех за риба по три дни и не се прибирах. В живота си съм бил барман и сервитьор, но сега се занимавам със съвсем различни неща", върна лентата назад Вълев.

Звездата му в киното изгрява с филма „Граница”, в който се снима преди 26 години. След приключване на участието си в него заминава за чужбина и е до момента е живял и работил из почти цяла Северозападна Европа и в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !