Гръцкият остров, който трябва да...

Самос, скъпоценен камък в Егейско море, е гръцки остров,...

Уникалният тренировъчен режим и диета...

Бившият шампион в полусредната категория на UFC, Georges...

Глория - "Не съм имала нито един истински мъж в живота си"

отпечатай новината

20.04.2009 13:00 | Видян 33452 пъти | Гласували 6

Глория -

По стар български обичай гост и водещ ще се чукнат с яйца в ефир. Леко понапълняла „вероятно покрай празниците”, както самата тя ще заяви, но красива и усмихната, Глория ще седне на дивана на Васко в понеделник, за да разкаже за мъжете в живота си и за своя предстоящ 13-ти албум.

Певицата ще разкаже, че от 4 месеца е отдадена изцяло на себе си, на семейството и кариерата си, защото е сама. И въпреки, че в момента няма мъж до себе си, Глория ще сподели, че се чувства прекрасно, защото може да разполага със свободното си време.
„Не съм имала нито един истински мъж в живота си, защото в определен момент всички разбират, че съм силен характер. Не съм глезла, нито лигла и не мога да бъда в краката им, за да ме владеят и манипулират, може би оттам идва целият проблем”, ще сподели гостенката пред Азис.

Във връзка с новата си песен „Страхливците умират всеки ден”, певицата ще коментира, че винаги пее истински неща, такива, които е преживяла. Тя няма да отрече, че е попадала на мъже егоисти и страхливци. „Мъжът, който е за мен, още не се е появил. Той трябва да не е страхливец. Мисля, че ще го позная един ден”, ще се изповяда Глория.

„Аз съм една нежна жена, която има нужда от разбиране, от любов и от силно рамо, на което да се опре. По-добре да съм сама, отколкото зле придружена”, ще заяви утре вечер дивата на попфолка.

Глория ще сподели още, че вярва в кармата, според която всеки един човек има своя съдба и мисия. „Моята мисия е да пея и да радвам хората, това ме прави безкрайно щатлива”.

За първи път, специално за зрителите на „Вечерното шоу на Азис”, Глория ще изпее най-новата си песен „Можеш ли да ме обичаш”, която ще влезе в новия й албум, 13-ти по ред.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !