Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Веселин Плачков: Мариана не ме ревнува от колежки

отпечатай новината

24.02.2020 15:22 | Видян 1088 пъти

Веселин Плачков: Мариана не ме ревнува от колежки

Среден пръст показа Веселин Плачков, на всички дръзнали да клюкарят, че заради половинката си Мариана Попова отказва роли, научи HotArena.

Актьорът от няколко седмици е под прицел в киносредите, където упорито се шушукаше, че са го убили в края на сериала „Пътят на честта”, защото половинката му Мариана Попова го ревнувала от колежките му и му правела сцени по време на снимките.

Плачков обаче е категоричен, че жена му не само не му се бърка по отношение на кариерата, но и никога не би направила подобно нещо, пише "Бъгария днес".

„Това имам да кажа на хората, които твърдят, че Мариана ме ревнува от жените в гилдията и затова отказвам роли”, направи неприличен жест пред камерите актьорът, докато гостува на приятеля си, рапърът Тото от „СкандаУ”.

Тото направи свое шоу в интернет и първият, когото покани, за да му гостува, беше Плачков. На по бира и с цигара в ръка, двамата укрепиха приятелството си.

Междувременно той и Мариана Попова окончателно се преместиха в Плевен и обърнаха гръб на столицата.

„С Мариана обичаме децата си и искаме да дишат чист въздух”, каза Веселин пред Тото. Певицата отдавна заяви, че не може да изкара и ден повече в столицата, затова и напуснаха града доста бързо.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !