Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Ашли Греъм показа как се кърми на открито

отпечатай новината

25.02.2020 14:01 | Видян 1294 пъти

Ашли Греъм показа как се кърми на открито

Тя обича своето тяло и не се срамува да го показва. Тя няма перфектните мерки, но това не ѝ пречи да работи като модел. Тя е Ашли Греъм, която отскоро се справя отлично с ролята на майка и кърми на открито без никакви задръжки.

Малко след като роди своя син, пищната красавица започна работа като водещ – на свое собствено токшоу. То се излъчва по интернет и в него тя разказва открито за проблемите, с които се сблъскват майките при отглеждането на бебето.

Първата снимка на малкия Исак, която тя публикува в Instagram, бе именно заснета в момент, в който тя го е положила на лявата си гърда, за да го нахрани, а мъжът ѝ я е прегърнал и двамата гледат момченцето с усмивка.

За да насърчи повече нови майки да кърмят на открито, без да се притесняват от това, Греъм продължава да споделя публикации по темата в социалната мрежа. В една от тях тя показва как кърми бебето, докато пие топла напитка в заведение, заобиколена от много хора. На кадъра тя е без грим, с небрежно вдигната на кок коса и по всичко личи, че за да го сподели, на нея въобще не ѝ пука от черния клин и белия потник, които се показват отдолу.

Лилавите стрии по корема, получени вследствие на бременността, са друго нещо, което пухкавата Ашли показва на своите последователи в Instagram. За пореден път тя снима тялото си след раждането, закривайки само гърдите си с ръце и изтъква, че заради сина си е готова да заобича и тези несъвършенства.

Един от последните постове на Ашли Греъм в социалната мрежа, озаглавен „мултитаскинг“, показва как тя е подпряла детето си по начин, благодарение на който може да ползва мобилния си телефон. Под него много жени я поздравяват и пишат, че са се припознали в снимката. Други пък я укориха, че споделя прекалено много от майчинството, вместо да му се наслади изцяло и не се занимава с комерсиални цели.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !