Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Уайлдър активира клаузата за реванш с Фюри, обвини костюма за загубата си

отпечатай новината

25.02.2020 15:14 | Видян 564 пъти

Уайлдър активира клаузата за реванш с Фюри, обвини костюма за загубата си

Дионитей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се боксират за трети път помежду си в рамките на по-малко от година. Това стана факт, след като вече бившият шампион на Световния боксов съвет (WBC)Дионитей Уайлдър активира клаузата за реванш, след като бе нокаутиран от Тайсън Фюри в неделя.

"Със сигурност ще има още един мач. Щегонаправим", заяви Уайлдър.

Американецът пък намери комично оправдание за загубата си. Той обвини за провала 20-килограмовият костюм, с който е излязъл на ринга преди двубоя с Фюри.

"Той изобщо не ме нарани, но фактът е, че моят костюм беше прекалено тежък за мен", заяви Уайлдър, цитиран от Yahoo Sports.

По думите му костюмът е бил около 20 кг и това се е отразило на представянето му. "Нямах крака в началото на мача", посочи американецът и добави, че в третия рунд му е било много тежко.

"Много хора ми казаха, че е изглеждало така, сякаш нещо не е наред с мен. Имаше нещо, но когато си на ринга, трябва да пренебрегваш доста неща. Опитах всичко от себе си, за да го направя. Нямах крака заради костюма. Успях да го сложа (за пръв път) едва предната вечер, но не мислех, че ще е толкова тежък", добави Уайлдър.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !