Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Пийт Дейвидсън изригна срещу Ариана Гранде

отпечатай новината

27.02.2020 10:37 | Видян 1580 пъти

Пийт Дейвидсън изригна срещу Ариана Гранде

Звездата на Saturday Night Live Пийт Дейвидсън се разбунтува срещу бившата си годеница Ариана Гранде. Повод за това стана интервюто й за списание Vogue, в което певицата обяснила, че няма представа кой е той и се е срещала с него само за да се разсее след драматичната си раздяла с покойния вече Мак Милър.

В предаването си Alive From New York по Netflix Дейвидсън обясни, че съжалява за проблематична шега, която е направил с очната превръзка на Дан Креншоу. „Единственото нещо, което постигнах, и съжалявам за това, е, че направих този човек известен безпричинно. Направих това, което Ариана Гранде направи за мен - ду*ах му“, коментира комикът. След обърканата реакция на публиката, той обясни, че няма намерение да се извини за шегите си по адрес на изпълнителката на Thank U, Next.

"Тя има песните си, шегите са моето нещо", категоричен бе комикът, като добави, че първоначално не е имал намерения да злепоставя бившата си, но коментарът й пред Vogue го е провокирал и той да сподели пред по-голяма публика размислите си за връзката им.

Сред разочарованията, които преживял след раздялата им, било и друго изказване на Гранде. Този път тя разпространила в социалните мрежи интимна информация за размера на половия му орган. „Тя е умно момиче. Увеличи размера, за да всеки път, когато друго момиче го види, да остане разочаровано.“, шегува се Дейвидсън, след което със сериозна нотка обясни, че не иска подобни коментари да стигат до семейството му.

Гранде и Дейвидсън започнаха да излизат през месец май 2018 г., само дни след като певицата бе приключила двугодишната си връзка с Милър. Още в средата на юни двамата се сгодиха преди окончателно да се разделят през септември.


Източник: Monitor
Снимка: Kevin Mazur/WireImage

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !