Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кейт захвърли токчетата

отпечатай новината

27.02.2020 15:41 | Видян 1094 пъти

Кейт захвърли токчетата

Малко след като влезе в британския кралски двор и стана част от аристократичното семейство, Кейт Мидълтън бе определена за една от най-добре облечените жени в Обединеното кралство. С течение на времето нейната класа и безупречен стил единствено затвърдиха позициите ѝ на модна икона, спечелила възхищението на хората.

Тоалетите, носени от херцогинята на Кеймбридж, не само предизвикват комплименти от страна на критиците, но и служат за пример на дамите по цял свят.

Почитателите на Мидълън са свикнали да я виждат предимно в елегантни рокли, точно както трябва да изглежда една истинска принцеса. Това обаче изобщо не означава, че тя се притеснява да остави настрана изисканите тоалети, пише Dir.bg.

Вчера съпругата на принц Уилям показа, че харизмата ѝ няма нищо общо с дрехите, които облича за ангажиментите си, и може да сияе с пълна сила дори в ежедневно облекло. За посещението си на спортното събитие "SportsAid", провело в Олимпийския стадион в Лондон, тя захвърли настрана блестящите обувки на висок ток "Jimmy Choo", с които преди ден пристигна в театър "Noel Coward", в полза на обикновени бели маратонки "Marks and Spencer", струващи по-малко от 30 британски лири.

За инициативата тя бе заложила на тънък зелен пуловер с дълги ръкави и заоблено деколте, който бе съчетала с широк панталон с висока талия на марката "Zara", който бе в по-тъмен нюанс на същия цвят.

Демонстрациите по време на мероприятието събудиха състезателния дух на Кейт, която в ученическите си години е тренирала тенис на корт и хокей. Ето защо херцогинята не се поколеба да прибере косата си на опашка и да се включи в програмата, получавайки няколко урока по таекуондо, лека атлетика и други дисциплини.

Въпреки че е майка на три деца, 38-годишната Кейт Мидълтън притежава завидна фигура, която освен на здравословното хранене, се дължи на факта, че тя не спира да спортува.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !