Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дейвид Бекъм: Принц Хари е страхотен баща

отпечатай новината

28.02.2020 12:19 | Видян 1853 пъти

Дейвид Бекъм: Принц Хари е страхотен баща

Дейвид Бекъм е познат на спортните фенове като футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ПСЖ и ЛА Галакси. За тези, които не гледат футбол обаче той е човекът, който не остарява и винаги изглежда чудесно на светски събития. Женен е за дизайнерката Виктория Бекъм и двамата имат четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

В момента Дейвид се е отдал на семейството си и се опитва да създаде неща, които ще им остави като наследство. Той е собственик на отбора Интер Маями, играещ в американската футболна лига.

Бекъм твърди пред ET, че всичко прави за децата си и се надява те все още да се вдъхновяват от него. „Винаги сме казвали, че този отбор не е просто поредният проект. Това е едно наследство. То е нещо, което създаваме за децата си“, казва бившият футболист.

Съпругът на Виктория Бекъм добавя, че би искал децата му след време да се обърнат назад и да се гордеят с нещата, които баща им е направил. В отбора той си сътрудничи с Марсело Клер, Хорхе Мас и Масайоши Сан, предва Tialoto.bg.

Бекъм добавя, че отборът му позволява да се докосне отново до футбола, след отказването му през 2013 година. „Много съм благодарен за кариерата, която имах“, казва той. Все пак, звездата е разбрал навреме, че мястото му вече е от другата страна на терена.
„Всички ние искаме да накараме семействата ни да се гордеят с нас и с това, което сме създали за тяхното бъдеще. Искаме също така и хората в Маями и Южна Флорида да се гордеят“.

В свободното си време Бекъм се отдава на семейството и приятелите си, сред които са принц Хари и Меган Маркъл. Двойката наскоро се премести в Канада, където вече усилено се оглежда за дом, в който да се установи за дълго време. Дейвид и Виктория бяха сред гостите на сватбата на бившите кралски особи през май 2018 година.

Футболистът е поканил двойката да гледа мач на Интер Маями, когато окончателно приключи с кралските си задължения. Бекъм също така похвали принц Хари за бащинските му способности и грижата за сина му Арчи.

„Не съм говорил с Хари относно преместването. Говорим си като приятели и за мен това е най-важното нещо“, казва звездата пред ET. Той добавя, че двамата често си говорят за децата и как ролята на родител променя цялото ти ежедневие и мислене.

„Мисля, че той се наслаждава на бащинството. Горд съм с неговото израстване и превръщането му в бащата, за когото всички мечтаят“.

В момента принц Хари е във Великобритания, но без съпругата си Меган и сина им Арчи. Внукът на кралица Елизабет II присъстваше на събитие, организирано от неговата природозащитна организация. Тогава той беше представен на публиката като „просто Хари“.

В сряда Хари се присъедини към принц Уилям и съпругата му Кейт за едно последно общо кралско задължение. Те посетиха различни събития в страната. След няколко дни се очаква и Меган Маркъл да се присъедини към компанията, а официалното излизане на двамата от кралското семейство ще бъде на 31 март.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !