Българският римски император Максимус...

Максимус Тракс, известен още като Максимин Тракиецът, е...

43 пластични операции, но вместо...

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да...

Гущерова отпразнува РД на дъщеря си

отпечатай новината

02.03.2020 14:30 | Видян 2084 пъти

Гущерова отпразнува РД на дъщеря си

Дъщерята на Светлана и Християн Гущерови навърши една година в края на месец февруари и по този повод щастливите родители организираха на малката Анелия-Добромира пищно тържество. Преди ден плеймейтката публикува в официалния си Инстаграм профил първите снимки от събитието.

От изображенията личи, че когато става въпрос за наследницата им, двойката иска най-доброто и изобщо не щади средства, за да го осигури. Кадрите разкриват богатата украса на помещението, част от която е стена с множество разноцветни балони с различна големина, чийто тонове плавно се преливат.

Специално направените за случая десерти са истинско произведение на изкуството, сред иам понички, декорирани с инициалите на рожденичката, надпис на английски език, изписващ "едно" и пингвини, кремове със захарни цветя и пеперуди. Разбира се, най-впечатляваща е тортата в нежно синьо и розово, обсипана със звезди, облачета и пингвини, която между втория и третия етаж има преспапие.

На изображенията еротичният модел носи деликатна бяла рокля с розови, червени и жълти флорални мотиви. Дрехата с интересна и "надиплена" кройка има V-образно деколте и странични отвори на талията.

Фотографиите бързо събраха хиляди харесвания и не по-малко пожелания.

"Да ви е жива и здрава малката беба и да ви носи само радост", написа попфолк изпълнителят Азис, добавяйки и емотикони във формата на сърца. Той е сред най-близките приятели на брюнетката.

Пазейки личното пространство на дъщеря си, Светлана продължава да крие от обектива Анелия-Добромира, спазвайки обещанието си, че скоро няма да я покаже. Досега майката все още никъде не е споделила лика на бебето, а преди време дори отговори на свои последовател в социалната мрежа, че никога няма да го стори.

Половинката на Християн стана майка в края на февруари м.г., но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома, предава Dir.bg.

 

Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !