Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария смени Рачков с Ивайло Нойзи Цветков

отпечатай новината

06.03.2020 17:42 | Видян 26047 пъти

Мария смени Рачков с Ивайло Нойзи Цветков

Година след като окончателно се раздели с Димитър Рачков, Мария Игнатова отново е щастливо влюбена.

Господарката на ефира е сменила своя бивш колега с интелектуалец. Това е Ивайло Нойзи Цветков, нашумял през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист”, а в по-ново време – като един от стратезите на „Демократична България”.

Мария и Нойзи се познавали от години, но станали двойка едва преди около месец и половина, твърди „Уикенд”.

Нойзи бил човекът, подкрепил Господарката да прави „нещо свое”, а именно шоуто „Без грам инстасрам”, което представи навръх Свети Валентин в столичен клуб. Именно той ѝ дал идеята да се пробва с модерната напоследък стендъп комедия и дори ѝ предложил да ѝ помогне, ако има нужда. Някои смятат, че част от скечовете са редактирани и дописани от него. Покрай тези разговори чувствата между двамата започнали да се разпалват и в момента те вече не криели своята връзка.

Ивайло Нойзи Цветков минава за един от най-изявените млади десни интелектуалци. Един от създателите на култовото в близкото миналото списание „Егоист”, през годините той се е изявявал в доста медийни проекти, без обаче да достигне славата на Димитър Рачков, нито неговите хонорари. Затова пък винаги е изпъквал с ерудиция. Именно това е причината по него да си падат основно интелектуалки, включително някои наши изявени актриси, художнички и оперни певици. „Язък за умния мъж! Много тъп избор е направил!” – така някои от тях реагират на новината, че Нойзи има отношения с Мария Игнатова. „За какво си говорят тези двамата, когато не правят секс? Явно всички мъже си падат по руси, без значение колко багаж имат!”, е техният извод във връзка с новата любовна светска двойка.

Не липсват и хора, които се чудят на избора на Мария. Според тях с напредването на възрастта тя прави все по-неизгодни във финансово отношение ходове с мъжете. От милионера Петко Димитров преди години мина на Димитър Рачков, но когато той стана един от най-добре платените актьори в страната, се прехвърли на Ивайло Нойзи Цветков. Последният на фона на всичките си интелектуални качества едва ли някога ще може да достигне Рачков в материално измерение.

Въпреки че хората около тях цъкат с езици, Мария и Нойзи изглеждали много удовлетворени от своята връзка. На пръв поглед между двамата няма нищо общо, но всъщност не е точно така. Тя има син, който живее с бившия ѝ мъж (Петко), той пък има дъщеря, която живее с майка си (бившата му жена). Той цял живот е работил в медиите, тя стартира кариерата си като спортен журналист, преди да стане Господарка на ефира. Той е бил главен редактор в родното издание на най-популярното мъжко списание в света, тя пък е позирала без дрехи за снимки в мъжко списание. Така че най-вероятно намират общи теми, когато въобще разговарят.

В същото време Димитър Рачков продължава своята интимна афера със силиконовата блондинка Анита Димитрова, която е родом от Хасково. Участничката в конкурса Мис Плеймейт 2017 наскоро бе на Малдивите заедно с актьора. Двамата вече живеят заедно, въпреки че се стараят да не афишират връзката си. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !