Възход на Бг киното! Уроците на Блага...

Филмът на Стефан Командарев Уроците на Блага тръгва по...

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Кубрат задминава Гришо по приходи

отпечатай новината

09.03.2020 11:53 | Видян 1165 пъти

Кубрат задминава Гришо по приходи

Мачът с Антъни Джошуа може да превърне Кубрат Пулев в най-добре платения български спортист в момента. Изчисленията на английските медии показват, че Кобрата би могъл да заработи 20 милиона долара само с качването си на ринга срещу световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO. Както вече стана ясно, Пулев ще се бие с Джошуа на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. И без значение от изхода на сблъсъка, българинът има гарантирани 35 процента от приходите от срещата.

Само от продажбата на билети се очаква постъпленията да надхвърлят 70 милиона долара. Те ще бъдат пуснати в продажба следващата седмица. Цената им се очаква да започне от 70 паунда, като ВИП пропуските ще надхвърлят 1000 паунда.

Така само с един мач Кобрата може да изпревари Григор Димитров като най-добре платения български спортист в момента. Досега първата ни ракета е спечелил от наградни фондове 18,5 милиона долара. Разбира се, при тези изчисления не влизат разходите на двамата, както и разпределението на въпросните суми за треньори, мениджъри, подготовка, пътувания и т.н., както и заплатените върху тях данъци, който при Гришо са 0 -резидент е на Монако.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !