Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Владо Карамазов става лектор по фотография

отпечатай новината

10.03.2020 13:03 | Видян 1326 пъти

Владо Карамазов става лектор по фотография

Актьорът Владо Карамазов ще се нагърби с тежката задача да запознае ентусиасти с тънкостите на фотографията по време на конференция. Звездата на Народния театър обаче няма да говори за технически изисквания, а за емоцията по време на снимки, предава Монитор.

"Поканиха ме не да говоря за техническата част във фотографията, а за емоционалната.

За това какво ми дава тя, как снимам и защо. Мисля, че ще е интересна тази среща, а и когато хората имат еднаква страст, винаги се получава добре", заяви той.

Конференцията ще се проведе в град Поморие през април.

Припомняме, че Карамазов се влюбва във фотографията преди дълги години. Искрата пламнала с пълни сили отново покрай снимките на хитовата поредица „Дяволското гърло“. Единият от режисьорите – Павел Веснаков, който е и фотограф, го запалил отново.

„Фотографията се настани много сериозно в живота ми. За да станеш добър в такова занимание, трябва да отделиш много време и да се доказваш“, сподели в интервю за „Монитор“ наскоро той.

Негов кадър дори бе избран за снимка на деня в края на миналата година от престижното издание Smithsonian Magazinе. Списанието е към Смитсониън – прочутия изследователски институт във Вашингтон. Фотографията носи името „Докосната от слънцето“. В нея главният герой е крава, чиято глава изпъква на тъмния фон, благодарение на слънчевите лъчи.

Междувременно Владо е на снимачния сет за новия сезон на медицинската драма „Откраднат живот. Системата“. Той отново скача в престилката на д-р Карагьозов и ще се задържи за постоянно в актуалните епизоди. Актьорът периодично радва феновете си в социалните мрежи с кадри „зад кулисите“.

Снимка: Karamazov Photo  


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !