Синът на най-богатия човек в Азия с...

Милиардерът Анант Амбани ще се ожени за дългогодишната...

Сутрин сякаш съм на 90 г и искам да...

Актьорът Джеръми Ренър премина през дълъг път на...

Устата записва първия випбрадър химн “Бате шефе”

отпечатай новината

22.04.2009 10:00 | Видян 5585 пъти

Устата записва първия випбрадър химн “Бате шефе”

Само няколко дни след напускането си на VIP Brother, Устата реши да разкрие, че по време на живота си в къщата е съчинявал тайно рими за нова песен. Тя ще е посветена на най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто.Както се пошегува и самата звезда:“имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на реалитито”.Хитовият изпълнител и автор на “Мале мале” имал идея да създаде песен докато е вътре в къщата, затова следял живота на випбрадърите и тайничко съчинявал рими за бъдещия хит.

Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в къщата и извън нея, са в основата на текста.В него са залегнали и моменти, които никога не са излъчвани за зрителите по телевизията.Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата.След финала на шоуто през май, изпълнителят смята да изненада всички звезди от VIP Brother 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си и с това искрено ще се забавляват.

Първия випбрадър хит, чиито записи Устата финализира през последните дни, е със заглавие “Бате шефе”, кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3. Кой ще бъде увековечен в парчето на Устата ще узнаем скоро, след като песента направи своята официална премиера в родния радиоефир.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !