Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Устата записва първия випбрадър химн “Бате шефе”

отпечатай новината

22.04.2009 10:00 | Видян 5069 пъти

Устата записва първия випбрадър химн “Бате шефе”

Само няколко дни след напускането си на VIP Brother, Устата реши да разкрие, че по време на живота си в къщата е съчинявал тайно рими за нова песен. Тя ще е посветена на най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто.Както се пошегува и самата звезда:“имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на реалитито”.Хитовият изпълнител и автор на “Мале мале” имал идея да създаде песен докато е вътре в къщата, затова следял живота на випбрадърите и тайничко съчинявал рими за бъдещия хит.

Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в къщата и извън нея, са в основата на текста.В него са залегнали и моменти, които никога не са излъчвани за зрителите по телевизията.Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата.След финала на шоуто през май, изпълнителят смята да изненада всички звезди от VIP Brother 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си и с това искрено ще се забавляват.

Първия випбрадър хит, чиито записи Устата финализира през последните дни, е със заглавие “Бате шефе”, кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3. Кой ще бъде увековечен в парчето на Устата ще узнаем скоро, след като песента направи своята официална премиера в родния радиоефир.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !