С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Връщат парите за билетите за София Филм Фест

отпечатай новината

10.03.2020 17:19 | Видян 1102 пъти

Връщат парите за билетите за София Филм Фест

От днес можем да получим парите си от закупените билети за София Филм Фест. Международният кинофорум трябваше да стартира официално този четвъртък, но поради забраната за посещения на културни мероприятия той ще бъде временно отложен.

За прожекциите в НДК, кино „Люмиер Лидл“, Дом на киното, Кино „Одеон“, Френски институт – Кинозала „Славейков“ и Културния център на Софийски университет ще можем да върнем билетите на касите в Дома на киното, откъдето ще ни върнат и парите. Закупените онлайн билети също ще могат да бъдат върнати след позвъняване на безплатен номер 080018110. Парите за пропуските за Euro Cinema, Културен център „G8“ и Кино „Влайкова“ ще могат да ни изплатени на касите на съответните кина. За „Синема Сити“ ще трябва да попълним контактна форма на сайта или на касите на киното. За прожекциите в Cinegrand – Park Center ще можем единствено да презаверим билета си за друг филм в програмата на киното.

Популярните за СФФ „билети в кен“ ще важат за форума и след обявяването на новите му дати. „В случай, че притежавате неотворен билет в кен, не искате да го запазите и бихте желали да получите обратно парите си – съветваме Ви да се обърнете към търговския обект, от който сте го закупили, и да предоставите касовата бележка, с която сте закупили билета.  В случай, че притежавате билет в кен и вече сте направили своите резервации за мартенски дати, може да получите парите си“, обясняват от екипа на фестивала.

"Приятели на киното, 24-тият София Филм Фест ще го има", категоричен е Стефан Китанов, директор на форума. Той успокоява, че при „по-добро време“ СФФ ще се състои, като се очаква тазгодишното му издание да е особено силно.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !