Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Елизабет II притеснена, че няма да вижда Арчи

отпечатай новината

11.03.2020 13:19 | Видян 1211 пъти

Елизабет II притеснена, че няма да вижда Арчи

Синът на принц Хари и Меган Маркъл вече се опитва да ходи. Това разкри майка му по време на посещението си на гимназия в източен Лондон.

На 8 март херцогинята на Съсекс говори за правата на жените. След като 16-годишният Ейкър Окой не скри вълнението си и си позволи да я прегърне, тя забрави за формалностите около кралския протокол и сподели за личния си живот.

Докато отговаря на най-различни въпроси, отправени от подрастващите, една от учителките я попита как се чувства като майка. Тогава Маркъл разкри, че на Деня на жената малкият Арчи става точно на 10 месеца.

„Просто исках да я попитам за бебето“, коментира учителката пред британските медии. По думите ѝ, Маркъл е разказала, че бебето е променило живота ѝ и в момента той е всичко за нея.

Вчера Меган Маркъл се раздели официално със своите задължения. Тя и съпругът ѝ решиха да не вземат със себе си техния син, идвайки за последно като херцози на Съсекс.

Източник на „US Weekly“ разкрива, че кралица Елизабет Втора е била разочарована от това, че внукът ѝ не е довел момченцето, за да му се порадва, предава Tialoto.bg.

„Кралицата би искала да има по-силна връзка с Арчи, но изглежда малко вероятно това да се случи някога... Най-големият страх на Елизабет Втора е, че тя никога повече няма да види Арчи“, обяснява той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !