Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

НиЛо и Ники Михайлов се венчаха тайно?

отпечатай новината

11.03.2020 15:46 | Видян 2329 пъти

НиЛо и Ники Михайлов се венчаха тайно?

Семейният статус на плеймейтката Николета Лозанова във Фейсбук е „омъжена“. Доскоро красавицата бе скрила тази информация в публичното пространство, докато от известно време насам „Галерия“ не забеляза обновеното й семейно положение. Омъжила ли се е в действителност Николета Лозанова?

Нито топ моделът, нито половинката й Ники Михайлов потвърждават голямата новина. Но и не отричат. Ако двойката е сключила брак, то това се е случило на тайна церемония извън България, категорични са фенове на НиЛо.

Проверка на „Галерия“ показа, че още през 2018 г. по време на почивката им в Доминикана Николета намеква за евентуална сватба. Тя показва и огромен диамантен пръстен на безимения си пръст, както и няколко кадъра от изнесена сватба на брега на океана в един от най-скъпите хотели в Пунта Кана. Малко по-късно обаче изтрива всички снимки и повече никой не вижда големия диамант на ръката й.

Възможно е НиЛо умишлено да не носи годежния пръстен от мерки за сигурност. Според запознати бижуто било толкова скъпо и масивно, че никоя от родните звезди у нас не можела да се похвали с подобен диамант.

Други пък смятат, че Лозанова крие за сватбата от суеверие и по същата причина не носи венчална халка и годежен пръстен. Плеймейтката вече има една пищна и шумна венчавка зад гърба си с футболиста Валери Божинов.

На нея присъства целият елит заедно с медиите, но семейното щастие на Николета приключи твърде бързо. Тя и до ден-днешен смятала, че с Божинов нямало да се разведат, ако връзката им не била толкова показна. Логично е втората й сватба да бъде в тесен интимен кръг и без много шум.

Според непотвърдена информация на тайната церемония на Ники и Николета не са присъствали дори родителите им. Едва след като се върнали от Доминикана, двамата им съобщили, че вече са съпруг и съпруга.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !