Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ръсел Бранд: Почти цял живот съм с разбито сърце

отпечатай новината

11.03.2020 16:35 | Видян 1352 пъти

Ръсел Бранд: Почти цял живот съм с разбито сърце

Ръсел Бранд направи изненадваща изповед в Instagram, коментирайки любовните си несполуки. Актьорът сподели, че почти цял живот е бил с разбито сърце, дни след като бившата му съпруга Кейти Пери разкри, че е бременна от годеника си Орландо Блум.

„Някога разбивали ли са ви сърцето? Аз съм с разбито сърце почти цял живот“, сподели във видеото актьорът, който от 2017 е женен за Лаура Галахър.

Комедиантът, който в момента е на турне в Австралия разкри още, че макар да е сменял често партньорките си, много пъти се е влюбвал и сравни несподелената любов със „смърт“. Звездата издаде още, че често е бил тайно обсебен от партньорките.

Бранд се венча за Кейти Пери през октомври 2010, близо година след като вече излизаше с нея. Двойката се разведе през декември 2011 заради „непреодолими различия“, като Пери коментира тогава, че има прекалено зает график и още не е готова за деца.

В интервю дни преди развода Ръсел откровено разкри, че все още е влюбен в Пери, но вижда, че нещата няма да се получат между тях.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !