Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кейти Пери в траур – загуби любим човек

отпечатай новината

12.03.2020 13:21 | Видян 1292 пъти

Кейти Пери в траур – загуби любим човек


Кейти Пери преминава през труден момент. Певицата, която очаква първото си дете е в траур, след като загуби своята баба.

Изпълнителката публикува трогателен пост в Instagram, с който разкри, че е загубила любим човек.

„Тя винаги беше себе си, смешна, пълна с всички уютни неща, за които се сещаш, когато си мислиш за баба... Тя беше прекрасна баба и завинаги ще нося част от нея в себе си“, обяснява певицата.

„Семейството... е тук, за да ни покаже каква може да е любовта... понякога това пътешествие за намиране на любовта е трудно, но ако отворите сърцето си и позволите на светлината да озари пътя, ще намерите тази несравнима любов“, посочва още Пери, която сподели няколко снимки с баба си. На една от тях двете са в компанията на бившия президент на САЩ Барак Обама.

35-годишната Пери, която реши да отложи сватбата, посочва, че баба ѝ е била изключително силен човек и често ѝ е давала съвети за живота.

По-надолу в поста си Кейти обяснява колко силна личност е била баба ѝ, наричайки я борец, преживял Голямата депресия и отгледал сам три деца. Ан била шивачка и изработвала сценични костюми за герои във Вегас.

Преди да почине, бабата на певицата участва във филма „Part Of Me“, посветен на известната ѝ внучка. Тя има досег до сцената, тъй като е изработвала сценични костюми дълги години.

Кейти Пери и Орландо Блум съобщиха, че ще стават родители миналата седмица. Това стана след като изпълнителката се снима с наедрелия корем в новото си видео – „Never Worn White“, а след това вече спря да го крие под по-широки дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !